Новая лінійка страз, спеціально для купальників всіх фітнес категорій!

Що таке стрази FITNESS BIKINI LINE торгової марки Crystalline©?

Багато спортсменів на своєму досвіді переконалися, що правильні пропорції тіла, позування, макіяж не завжди приносять бажану перемогу на турнірах.

Перемога дістається тому, хто зміг показати цілісність образу, свою харизму та індивідуальність.

Багато спортсменок фітнес-бікіні не звертають увагу на таку важливу деталь свого образу, як купальник для змагань. Припускаючи, що колір і форма зовсім не важливі, адже головне, ідеальні пропорції.

У цьому і є помилка! Ваш купальник для змагань у будь-яких фітнес-категоріях (фітнес-бікіні, фітнес-модель, боді-фітнес) - це пряме вираження вашого закінченого ідеального образу, ваше "Я". Коли у вас все гармонійно – це видно здалеку!

Серія страз Crystalline© FITNESS BIKINI LINE створена у співдружності фітнес-дизайнерів та спортсменів для правильного прикрашання купальників для змагань в усіх фітнес-категоріях: фітнес-бікіні, фітнес-модель, боді-фітнес, велнес.

Ця лінійка каміння, Crystalline© FITNESS BIKINI LINE, включає 105 найбільш затребуваних кольорів у трьох найнеобхідніших розмірах - це ss16,  ss20 i ss30! У цій лінійці відсутні кольори страз, які ви не використовуєте на свої фітнес-купальники.

Вам немає необхідності шукати потрібні кольори та відтінки у різних місцях, тепер усі ваші ідеї та бажання будуть легко втілені у життя та принесуть максимальний результат!

Бездоганна якість страз Crystalline©, стійкість кольору, яскравість каміння - все це також присутнє у лінійці страз FITNESS BIKINI SERIES.

Стрази даної серії представлені у новій, чорно-рожевій упаковці із захисним QR-code та мають холодну і гарячу фіксацію.

Для ідеального поєднання кольорів на купальниках для змагань, спеціально передбачено, що лінійка страз Crystalline© FITNESS BIKINI LINE буде представлена ​​лише у двох найбільш затребуваних огранках: Xilion Rose 2058 та Xirius Rose 2088!

Таким чином, ідеально підібрані спеціальні кольори страз, огранювань та розмірів у стразах Crystalline© FITNESS BIKINI LINE - дадуть вам найвигідніші поєднання кольорів для купальників будь-яких фітнес категорій.

 

Всі стрази Crystalline© FITNESS BIKINI LINE продаються в роздріб (від 1шт) та оптом (1440шт)

 

купить стразы для купальники для фитнес бикини и бодифитнеса, база для купальника фитнес бикини, платье для фитнес модели купить, купальник фит-модель купить, купальник для фитнес бикини, бижутерия для фитнес бикини, одежда для фитнес бикини, аренда купальника для фитнес бикини, туфли фитнес бикини, купить стразы для соревновательного купальника, фитнес бикини требования, виды фитнес-бикини, фитнес-бикини дефиле, фитнес-бикини абсолютная категория, фитнес бикини соревнования, фитнес-бикини это спорт, соревнования по фитнесу, подготовка к фитнес бикини, стразы для фитнес бикини, как сшить купальник для фитнес бикини, как клеить стразы на купальник бикини, база для купальника фитнес бикини, стразы для купальника фитнес бикини, основа для купальника фитнес бикини, купальник фитнес бикини, продам купальник фитнес бикини, как сшить трусы для фитнес бикини, купальник фитнес-бикини со стразами Swarovski, Купальник для фитнес бикини, купить купальники со стразами для фитнес бикини